Site Dunantlaan - Fac. PPW

Met de wagen

E17. Volg de E17 in de richting van Gent. Neem ter hoogte van Gent de afrit 'Gent-centrum'. Deze afrit ligt tussen afrit 9 (UZ) en afrit 10 (Gentbrugge). U komt zo op de B401. Deze weg gaat over in de Willem Van Gulliklaan. Kies vervolgens "alle of andere richtingen" en níet "Gent Centrum". Aan het eerstvolgende grote kruispunt slaat u links af, onder de viaduct door. Zo komt u op de R40. Deze Gentse binnenring volgt u een hele tijd (St.-Lievenslaan, Citadellaan, De Kerchovelaan, IJzerlaan, Godshuizenlaan, Martelaarslaan, Triestlaan). Aan uw rechterkant zal u een kerkje zien, de St.-Martinuskerk. Sla daar links af naar het Beneluxplein. Aan het einde van deze straat komt u in de Dunantlaan.

E40. Volg de E40 in de richting van Gent. Neem afrit 13 'Drongen'. U komt hierdoor op de N466. Volg deze in de richting van Gent. Nadat u over de ringvaart bent gepasseerd, neemt u de eerste afslag rechts, d.i. "Drongenplein". Deze straat komt uit op de noorderWatersportlaan. Volg deze laan, met het water dus aan uw rechterzijde, tot aan het einde. U komt zo uit op een rond punt. Sla daar links af. Zo komt u in de Dunantlaan.

Met het openbaar vervoer

Neem een bus of trein naar station 'Gent Sint-Pieters'. Op het Maria Hendrika-plein voor het station verzamelen alle bussen. Neem bus 9 'Mariakerke' op perron 19. Stap af aan halte 'Beneluxplein'. Deze halte bevindt zich in de Dunantlaan, vlakbij de gebouwen Dunant 1 en Dunant 2.

Plannetje 1 (Situering campus)
Plannetje 2 (Situering Laagbouw (Dunantlaan 1) en Hoogbouw (Dunantlaan 2))