Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik inschrijven?

  • Registraties tot uiterlijk 25 september 2022, zo lang er plaatsen beschikbaar zijn. Enkel online.

Uniek mailadres per inschrijver

Wij komen met twee personen uit één gezin en hebben slechts één mailadres. Wat nu?

Registratie LLL-Platform is per persoon, daarvoor heeft u een uniek mailaccount voor nodig. U dient dus te beschikken over twee unieke mailadressen en veranderen van browser voor de tweede registratie.

Meer info over het aanmaken van een nieuw e-mailaccount

Nieuw mailaccount aanmaken

Het lidmaatschap van de Wetenschappelijke Nascholing is "per persoon", op "persoonlijke naam" en met een uniek e-mailadres te registreren. Stap voor stap vertellen we hoe u een webmail account aanmaakt bij Gmail en Outlook; de twee bekendste aanbieders van gratis e-mailaccounts.

Geen computer beschikbaar

Een familielid/kennis wenst deel te nemen en beschikt niet over een computer. Wat nu?

Online registreren is verplicht. Familie/vrienden/buur/buurtwerker/... kan de inschrijving doen via zijn/haar mailaccount of een mailaccount aanmaken in naam van de geïnteresseerde. De lidkaart en communicatie wordt naar het thuisadres verstuurd dat opgegeven wordt bij de registratie. Eventuele verdere communicatie verloopt via het opgegeven mailadres en online via de website. 

Hoe kan ik betalen?

U zal na de verwerking van uw inschrijving een e-mail ontvangen vanwege de Universiteit Gent (betaalverzoek@ugent.be) met de factuur toegevoegd als bijlage. In de mail wordt de mogelijkheid geboden om rechtstreeks online te betalen. Daarnaast blijft de mogelijkheid behouden om via overschrijving te werken.

Wanneer ontvang ik mijn lidkaart?

U ontvangt uw lidkaart enkele dagen voor aanvang van de lessenreeks. Bent u geregistreerd en ontving u uw lidkaart niet, dan meldt u zich aan bij de eerste lezing bij de verantwoordelijke. Bent u niet ingeschreven, dan krijgt u geen toegang tot de lessenreeks.

Bent u uw lidkaart verloren? Er worden geen duplicaten uitgeschreven, u brengt uw bevestigingsmail of factuur mee naar de lezing als controle!

Wat indien de reeks volzet is?

U zal volgend academiejaar niet automatisch uitgenodigd worden. U dient zelf de website te volgen op verdere info en programma.

Ik ben lid van de Wetenschappelijke Nascholing Gent en wens digitaal de lessenreeks te bekijken, hoe dit?   

Ufora is de digitale leeromgeving van de UGent. U dient zicht hiervoor in te schrijven. Dit kan enkel wanneer u een lidmaatschap heeft voor de lessenreeks Gent via LLL-Platform.

Coronavirus

Waar vind ik de actuele info terug over de impact van het coronavirus aan de UGent?

Afspraken over het coronavirus aan de UGent kan u nalezen via volgende webpagina: https://www.ugent.be/nl/actueel/coronamaatregelen.

Pauze en vestiaire

Bij het binnenkomen ontvangt elke deelnemer een flesje water. Er is een korte pauze van 15 min. voorzien tussenin de lezing.

Bij deze pauze wordt er geen koffie/dranken aangeboden omdat dit praktisch niet mogelijk is.

Jassen en materiaal worden meegenomen in het Auditorium, er is géén vestiaire ter beschikking om zaken achter te laten.   

Geen reactie op mijn e-mail/vraag

Met +1.600 lidmaatschappen en organisatie is het onmogelijk om alle vragen via kathleen.dekens@UGent.be te beantwoorden. Indien uw vraag reeds op de website staat dan behandelen we dit als “beantwoord”.
Idem voor technische ondersteuning = via contactpersonen, praktische of logistieke vragen die reeds op de website staan.