Laatstejaarsstudenten uit masteropleidingen gezocht in het kader van een doctoraatsstudie

(05-12-2022) UGent-onderzoekers Kenny Dekoster, prof. dr. Isabelle Verleyen en prof. dr. Annelies Roggeman nemen momenteel in het kader van een doctoraatsstudie een online vragenlijst af bij laatstejaarsstudenten uit diverse masteropleidingen.

Aan de hand van een casus en bijhorende vragen proberen de onderzoekers percepties en gedragingen tegenover een fictief bedrijf in kaart brengen. Wil je graag je steentje bijdragen aan dit wetenschappelijk onderzoek door de onderzoekers te helpen bij het collecteren van een datacollectie en/of wil je kans maken op een Bol.com-bon ter waarde van 25 euro? Dan kan dit door deze vragenlijst in te vullen: https://febugent.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dnDluxz9KDztr5I. Deelname neemt gemiddeld een 20-tal minuten in beslag.

• Doelgroep: Laatstejaarsstudenten uit diverse masteropleidingen in Vlaanderen en Brussel
  • Uiterste datum: 2022-12-26
  • Vakgroep: Accountancy, Bedrijfsfinanciering en Fiscaliteit