Alumni-event VTC 2022

(28-10-2022) Op 20 oktober 2022 konden we na 3 jaar onderbreking eindelijk nog eens een alumni-event voor onze VTC'ers organiseren op onze Campus Mercator.

Onze gastspreker Suyin Aerts, een meertalige duizendpoot die onder andere de Talent Award of Women in Marketing and Communication in de wacht sleepte, kwam haar recent verschenen eerste boek “De creatieve generalist” voorstellen tijdens een boeiende keynote. Tijdens de introductie door Prof. Dr. Bernard De Clerck leerden we o.a. dat er maar liefst 5 generaties aanwezig waren op ons alumni-event. 

Bekijk het volledige fotoverslag

alumnievent1Alumni-event VTC 2022Alumni-event VTC 2022

Zes van onze alumni brachten materiaal mee gelinkt aan hun job en werkgever. Voor deze editie focusten we op alumni uit de Master in de meertalige communicatie, maar voor volgende edities plannen we op onze andere afstudeerrichtingen in te zoomen. Zo zetten we telkens een andere specialisatie in de kijker.

De aanwezigen kwamen meer te weten over de professionele bezigheden van:

  • Elissa Vanmarcke, Communicatieverantwoordelijke bij de Politiezone Berlare-Zele
  • Laurens Vaeyens, Talent acquisition partner bij Colruyt Group
  • Cedric Goethals, Stafmedewerker vakanties bij Kazou vzw
  • Eveline Versluys, Zelfstandig ondernemer, zaakvoerder Vegamuze
  • Jeffrey Franssens, Videojournalist bij DPG Media
  • Noor Heyman, Customer Experience & Feedback Specialist Nestlé Nespresso 

Alumnus Dries Debackere, oprichter van de Taalsector was ook aanwezig. (weetje: vorig jaar wonnen we 3 LIA's — Language Industry Awards)

Tijdens de receptie konden alumni en (oud-) collega's uitvoerig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Een geslaagde avond, dank aan iedereen die erbij was! 

Bekijk het volledige fotoverslag

Alumni-event VTC 2022Alumni-event VTC 2022

Registreer je op Infinitum om op de hoogte te blijven van volgende alumni-events.