Workshop / Webinar: Ondernemerschap Cocreëren in het Hoger Onderwijs

Voor wie
Bedrijven , Medewerkers , Studenten , Leerkracht secundair
Wanneer
02-09-2022 10:00 tot 12-09-2022 13:30
Voertaal
Engels
Contact
marina.emmanouil@ugent.be

Workshop / Webinar: Ondernemerschap Cocreëren in het Hoger Onderwijs

Workshop / Webinar: Co-creëren van ondernemerschap in het hoger onderwijs

Als T-CREPE team zijn we verheugd aan te kondigen dat de online workshop/webinar getiteld "Co-creating Entrepreneurship in Higher Education" georganiseerd in het kader van het Erasmus+ KA2 project T-CREPE (Textile Engineering for Co-creation Paradigms in Education, Project No: 612641) zal plaatsvinden op vrijdag 2 september van 10:00 uur tot 13:30 uur (EET).

Er bestaat een positieve correlatie tussen ondernemerschap en economische groei, maar de voordelen van onderwijs in ondernemerschap blijven niet beperkt tot het bedrijfsleven. Ondernemersvaardigheden zijn ook nuttig in zowel de persoonlijke als de sociale aspecten van het dagelijks leven. Daarom is het belangrijk om in het hoger onderwijs een ondernemersmentaliteit te bevorderen.

Kom luisteren hoe docenten onderwijs in ondernemerschap kunnen geven aan hun studenten, of hoe studenten hun ideeën naar het volgende niveau kunnen tillen, tot een goedlopend bedrijf. Bedrijven kunnen een grote hulp zijn bij het geven van onderwijs in ondernemerschap, zolang bij samenwerkingsprojecten rekening wordt gehouden met de doelstellingen en behoeften van het bedrijf.

Dit evenement is gratis, maar registratie is vereist. Als u geïnteresseerd bent, gelieve hier te Registreren of door de QR code op de poster te gebruiken.

webinar-workshopworkshop-webinar2

workshop-webinar3workshop-webinar4

We kijken er naar uit om je daar te zien. Bij voorbaat dank voor uw belangstelling,

Het T-CREPE Team.

Registreer online